2.11. PROFIL / CV - MERITTER

ONCE UPON A TIME. Ja sådan begynder alle eventyr. I teenage-årene var det frihåndstegning og akvarel-maling som jeg kastede mig over, og senere var det olie-maleriet, som min kærlighed faldt på. Efter at have fået en matematisk studentereksamen kom jeg heldigvis ind på Arkitektskolen. Efter bestået 1. del på Arkitektskolen i Århus, fortsatte jeg mine 2. dels studier i Kbh. på Kunstakademiet, som den gang delte bygninger med Maler-skolen og Billedhugger-skolen på Charlottenborg. Her blev vi undervist i farvelære, lyslære, perspektivtegning, croquis-tegning og akvarelmaling.
I 1983 udstillede jeg for første gang på et galleri i Canberra i Australien, mens jeg boede og arbejdede som arkitekt der. I 2003 besluttede jeg mig for at finde ud af om måske også andre end australierne kunne finde min kunst interessant.
Fra 2004 har jeg udelukkende koncentreret mig om malerkunsten –og i 2005 udstillede jeg for første gang i Danmark – hvor jeg fandt ud af, at mine malerier åbenbart var så gode, at de blev solgt. Og siden har jeg malet og malet og malet…….
FOR UDVIDET CV - KLIK HER
KLIK HER - OM MINE MERITER etc. Til MENU-OVERSIGT